player-img

JUCATOR

Xherdan Shaqiri

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.69
ECHIPĂ
Chicago Fire
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Xherdan Shaqiri

Xherdan Shaqiri, născut pe 10 octombrie 1991 în Elveția, este un fotbalist elvețian de origine albaneză cunoscut pentru tehnica sa remarcabilă și pentru creativitatea sa pe teren. Cu o carieră impresionantă și recunoaștere internațională, Shaqiri este considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la FC Basel, unde și-a demonstrat rapid potențialul și și-a câștigat un loc în echipa principală. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor de top din Europa.

Transferul său la Bayern München în 2012 a marcat un pas important în cariera sa. Aici, Shaqiri a avut ocazia să concureze la cel mai înalt nivel și să-și dezvolte abilitățile sub îndrumarea unor antrenori de elită.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Shaqiri este abilitatea sa de a dribla și de a trece de adversari cu ușurință. Este cunoscut pentru execuțiile sale tehnice impresionante și pentru capacitatea sa de a marca goluri spectaculoase.

Cu ambiția și determinarea sa, Shaqiri este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19