player-img

JUCATOR

Wout Faes

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Leicester
PICIOR
DREPT


banner

Despre Wout Faes

Wout Faes este un fotbalist belgian născut pe 3 aprilie 1998 în Ninove, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru potențialul său de a deveni unul dintre cei mai buni fundași din Belgia.

Faes și-a început cariera la academia de tineret a clubului belgian Anderlecht, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Anderlecht și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Anderlecht, Faes a reușit să își consolideze reputația ca unul dintre cei mai promițători tineri fundași centrali din Belgia. Abilitățile sale defensive solide, capacitatea sa de a câștiga duelurile aeriene și de a distribui mingea l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În 2019, Faes a fost transferat la clubul francez Stade de Reims, unde și-a continuat evoluția în Ligue 1. Aici a reușit să-și consolideze poziția ca unul dintre fundașii centrali de bază ai echipei și a avut o contribuție importantă la eforturile echipei în campionatul francez și în competițiile europene.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11