player-img

JUCATOR

Victor Nelsson

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Danemarca
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Galatasaray
PICIOR
DREPT


banner

Despre Victor Nelsson

Victor Nelsson este un fotbalist danez născut pe 14 aprilie 1998, recunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru evoluția sa constantă în fotbalul european. Originar din Copenhaga, Danemarca, Nelsson și-a început cariera de junior la clubul danez FC Nordsjælland, unde și-a dezvoltat abilitățile și și-a făcut remarcată pasiunea pentru fotbal.

Nelsson și-a făcut debutul la echipa de seniori a lui FC Nordsjælland în 2016 și a demonstrat rapid potențialul său în apărare. El este cunoscut pentru inteligența sa fotbalistică, capacitatea de a citi jocul și abilitățile sale tehnice. Stilul său de joc se remarcă prin siguranța în preluarea și distribuirea mingii, precum și prin determinarea sa în a contracara atacurile adverse.

Performanțele impresionante ale lui Nelsson la FC Nordsjælland l-au propulsat în atenția unor cluburi mai mari din Europa. În 2019, el a semnat cu clubul italian Bologna FC, unde și-a continuat ascensiunea în fotbalul european. La Bologna, Nelsson a fost apreciat pentru adaptabilitatea sa și pentru capacitatea sa de a se adapta la ritmul și cerințele Serie A.

Pe plan internațional, Victor Nelsson a fost convocat la echipa națională a Danemarcei și a avut o contribuție semnificativă la campaniile echipei la nivel internațional. El este privit ca unul dintre tinerii promițători din fotbalul danez și este recunoscut pentru devotamentul său față de sport și pentru ambiția sa de a-și continua evoluția.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11