player-img

JUCATOR

Victor Kristiansen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Danemarca
VÂRSTĂ
21
POZIȚIE
Fundaș Stânga
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Bologna
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Victor Kristiansen

Victor Kristiansen este un fotbalist danez născut pe 19 aprilie 1999, cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș și pentru evoluția sa constantă în fotbalul european. El și-a început cariera în fotbal la nivel de juniori în cluburile daneze, înainte de a face pasul către fotbalul de seniori.

Kristiansen și-a făcut debutul la nivel de seniori la clubul danez OB, unde și-a demonstrat rapid potențialul și talentul în mijlocul terenului. Performanțele sale remarcabile l-au propulsat în atenția unor cluburi mai mari din Europa, iar în 2020, el a semnat cu clubul belgian KAA Gent.

La Gent, Kristiansen și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca un mijlocaș versatil și talentat. El este apreciat pentru abilitățile sale în construcția jocului, pentru distribuția precisă a mingii și pentru capacitatea sa de a crea oportunități de atac pentru echipa sa.

Pe plan internațional, Victor Kristiansen a fost un element stabil în echipele de tineret ale Danemarcei. El a reprezentat țara în diverse competiții internaționale și a demonstrat că are calitățile necesare pentru a evolua la nivel înalt în fotbalul mondial.

Kristiansen este privit ca unul dintre tinerii promițători din fotbalul danez și este recunoscut pentru devotamentul său față de sport și pentru ambiția sa de a-și continua evoluția.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19