player-img

JUCATOR

Veljko Birmančević

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Serbia
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.79
ECHIPĂ
Sparta Praga
PICIOR
DREPT


banner

Despre Veljko Birmančević

Veljko Birmančević este un fotbalist sârb născut pe 5 martie 1998. Joacă pe postul de mijlocaș ofensiv și este cunoscut pentru tehnica sa impresionantă, viziunea de joc și capacitatea de a crea ocazii de gol. Birmančević și-a început cariera la academia de tineret a clubului Partizan Belgrad, una dintre cele mai respectate academii din Serbia, unde a fost remarcat pentru talentul său precoce.

A debutat la echipa de seniori a lui Partizan în 2016, dar pentru a acumula mai multă experiență a fost împrumutat la diverse cluburi din Serbia, inclusiv FK Teleoptik și FK Čukarički. La FK Čukarički, Birmančević a impresionat prin performanțele sale constante și abilitatea de a influența jocul din mijlocul terenului, atrăgând atenția echipelor internaționale.

În 2021, Birmančević a făcut pasul spre fotbalul european, semnând cu Malmö FF din Suedia. La Malmö, a continuat să se dezvolte, contribuind semnificativ la succesul echipei în Allsvenskan și în competițiile europene. Cu un stil de joc creativ și o abilitate de a găsi soluții în situații complicate, Birmančević s-a dovedit a fi un jucător valoros pentru clubul său.

Pe plan internațional, Veljko Birmančević a fost convocat la echipele naționale de tineret ale Serbiei, unde a avut ocazia să joace împotriva unor adversari de top și să-și dezvolte și mai mult abilitățile. Cu o atitudine profesionistă și dorința de a progresa, Birmančević este considerat unul dintre tinerii promițători ai fotbalului sârb, având potențialul de a deveni un jucător de bază pentru echipa națională în viitorul apropiat.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11