player-img

JUCATOR

Uroš Spajić

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Serbia
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Steaua Roșie Belgrad
PICIOR
DREPT


banner

Despre Uroš Spajić

Uroš Spajić este un fotbalist sârb născut pe 13 februarie 1993, în Belgrad, Serbia. Joacă pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale defensive, poziționarea excelentă și calmul său în situații dificile. Spajić și-a început cariera profesională la FK Crvena Zvezda, unul dintre cele mai prestigioase cluburi din Serbia.

După performanțele sale la Crvena Zvezda, Spajić a atras atenția echipei Toulouse din Ligue 1, unde s-a transferat în 2013. La Toulouse, el a evoluat timp de patru sezoane, consolidându-și poziția de titular și devenind un jucător-cheie în defensiva echipei. În 2017, Spajić s-a mutat în Belgia, la RSC Anderlecht, unde a continuat să impresioneze prin constanța și profesionalismul său.

În 2018, Spajić a semnat cu FK Krasnodar din Rusia, unde a avut ocazia să joace în competiții europene și să se confrunte cu adversari de top. După o perioadă fructuoasă în Rusia, s-a întors la Feyenoord în Olanda, consolidându-și reputația de fundaș central de încredere.

Pe plan internațional, Uroš Spajić a debutat pentru echipa națională a Serbiei în 2015. A participat la numeroase meciuri de calificare și turnee internaționale, fiind un pilon în defensiva echipei naționale. Cu o carieră marcată de succes în mai multe campionate europene, Spajić este respectat pentru dedicarea și abilitățile sale defensive remarcabile.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11