player-img

JUCATOR

Unai Simon

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
Spania
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Portar
Portar
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Atlhetic..
Atlhetic Bilbao
PICIOR
DREPT


Despre Unai Simon

Unai Simón este un fotbalist spaniol în vârstă de 24 de ani, născut pe 11 iunie 1997 în Portugalete, Spania. El evoluează pe postul de portar și este cunoscut pentru înălțimea sa impresionantă, pentru abilitățile sale excelente de respingere a mingii și pentru capacitatea sa de a gestiona presiunea în situații critice.

Simón și-a început cariera la tineretul clubului Athletic Bilbao, unde și-a demonstrat potențialul și și-a câștigat promovarea în echipa de seniori. În 2018, el a fost promovat în echipa principală a lui Athletic Bilbao și a devenit unul dintre pilonii echipei.

La Athletic Bilbao, Simón a reușit să impresioneze prin intervențiile sale spectaculoase și prin contribuțiile sale la succesul echipei. El este apreciat pentru poziționarea sa excelentă în poartă, pentru reflexele sale rapide și pentru capacitatea sa de a fi decisiv în momentele cheie ale meciurilor.

Simón este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai buni portari din Spania și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+114.64
Câștigate
52
Pierdute
22
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+67.7
Câștigate
18
Pierdute
8