player-img

JUCATOR

Trent Alexander-Arnold

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.80
ECHIPĂ
Liverpool
PICIOR
DREPT


banner

Despre Trent Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold este un fotbalist englez născut pe 7 octombrie 1998 în Liverpool, Anglia. El evoluează pe postul de fundaș dreapta și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, pentru centrările precise și pentru capacitatea sa de a crea oportunități în atac.

Alexander-Arnold și-a început cariera la clubul Liverpool, pentru care a jucat de la o vârstă fragedă. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători fundași din Premier League.

Cu Liverpool, Alexander-Arnold a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai buni fundași dreapta din lume. Abilitățile sale în centrarea mingii, precum și în apărare, l-au făcut un jucător esențial pentru echipa sa.

Alexander-Arnold este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost parte a echipei care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 2018 și este considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta englezi din generația sa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11