player-img

JUCATOR

Toni Kroos

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
34
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.83
ECHIPĂ
Real Madrid
PICIOR
DREPT


banner

Despre Toni Kroos

Toni Kroos, născut pe 4 ianuarie 1990 în Greifswald, Germania, este unul dintre cei mai recunoscuți și respectați mijlocași ai generației sale. Joacă pentru Real Madrid și echipa națională a Germaniei, fiind cunoscut pentru pasele sale precise, viziunea extraordinară asupra jocului și abilitatea de a controla ritmul unui meci.

Kroos și-a început cariera la academia de tineret a lui Hansa Rostock, înainte de a se alătura academiei de tineret a lui Bayern München la vârsta de 16 ani. A debutat pentru prima echipă a Bayern în 2007, la doar 17 ani, și a fost văzut rapid ca un talent excepțional. Pentru a acumula mai multă experiență, a fost împrumutat la Bayer Leverkusen în sezonul 2009-2010, unde a avut evoluții remarcabile.

După revenirea sa la Bayern, Kroos a devenit un jucător de bază al echipei, contribuind la succesul clubului în Bundesliga și în competițiile europene. A câștigat numeroase trofee cu Bayern, inclusiv Liga Campionilor UEFA în 2013, fiind un element cheie în echipa care a realizat tripla istorică în acel an.

În 2014, Kroos a făcut un transfer important la Real Madrid, unde și-a continuat cariera de succes. La Madrid, a câștigat multiple titluri de Liga Campionilor, devenind un jucător esențial în mijlocul terenului pentru Los Blancos. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a controla jocul, pasele lungi precise și abilitatea de a marca goluri din afara careului.

Pe plan internațional, Kroos a avut o carieră strălucită cu echipa națională a Germaniei. A debutat în 2010 și a jucat un rol crucial în câștigarea Cupei Mondiale din 2014. Performanțele sale la turneele internaționale au fost constante, demonstrându-și mereu calitățile de lider și de jucător de top.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12