player-img

JUCATOR

Tomas Vlcek

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Cehia
Cehia
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Fundaș c..
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Slavia P..
Slavia Praga
PICIOR
DREPT


Despre Tomas Vlcek

Tomáš Vlček este un fotbalist ceh în vârstă de 25 de ani, născut pe 24 aprilie 1996 în Praga, Cehia. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru viteză, tehnica sa și abilitățile sale în finalizare.

Vlček și-a început cariera la clubul ceh Sparta Praga, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat potențialul. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția altor cluburi, iar în 2016, s-a transferat la clubul slovac DAC Dunajská Streda.

Aici, el și-a continuat evoluția și a devenit unul dintre cei mai buni atacanți din liga slovacă. Vlček este apreciat pentru instinctul său de golgeter, pentru viteza sa și pentru capacitatea sa de a marca goluri importante în momentele cheie ale meciurilor.

Vlček este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați atacanți tineri din Cehia și este urmărit cu atenție de către cluburile din întreaga Europă.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19