player-img

JUCATOR

Tomas Soucek

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.92
ECHIPĂ
West Ham United
PICIOR
DREPT


banner

Despre Tomas Soucek

Tomas Souček este un fotbalist ceh în vârstă de 27 de ani, născut pe 27 februarie 1995 în Havlíčkův Brod, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș și este cunoscut pentru fizicul său imponent, abilitățile sale în jocul aerian și pentru capacitatea sa de a marca goluri din mijlocul terenului.

Souček și-a început cariera la clubul ceh Slavia Praga, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat talentul în mijlocul terenului. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor din străinătate, iar în 2020, s-a transferat la clubul englez West Ham United FC.

Aici, el și-a continuat ascensiunea și a devenit unul dintre cei mai buni mijlocași din Premier League. Souček este apreciat pentru abilitățile sale defensive și ofensive, pentru puterea sa fizică și pentru determinarea sa pe teren.

El este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat un lider pe teren și unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei Cehiei în prezent.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12