player-img

JUCATOR

Tomas Holes

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.80
ECHIPĂ
Slavia Praga
PICIOR
DREPT


banner

Despre Tomas Holes

Tomáš Holeš este un fotbalist ceh în vârstă de 27 de ani, născut pe 24 ianuarie 1995 în České Budějovice, Cehia. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru puterea sa fizică, determinarea sa și abilitățile sale în jocul aerian.

Holeš și-a început cariera la clubul ceh Dynamo České Budějovice, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat talentul în apărare. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor din străinătate, iar în 2020, s-a transferat la clubul belgian Club Brugge KV.

Aici, el și-a continuat evoluția și a devenit un pilon al defensivei echipei. Holeš este apreciat pentru abilitățile sale de marcator, pentru puterea sa în duelurile aeriane și pentru capacitatea sa de a contribui la construcția jocului echipei.

Este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai solizi fundași centrali din Cehia și este admirat pentru angajamentul său față de echipă și pentru profesionalismul său.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12