player-img

JUCATOR

Timothy Castagne

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Fulham
PICIOR
DREPT


banner

Despre Timothy Castagne

Timothy Castagne este un fotbalist belgian născut pe 5 decembrie 1995 în Arlon, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș lateral și pentru viteza sa pe teren.

Castagne și-a început cariera la clubul belgian R.E. Virton, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Ulterior, a fost transferat la clubul belgian KRC Genk, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai promițători tineri fundași laterali din Belgia.

Cu KRC Genk, Castagne a reușit să-și demonstreze calitățile și a devenit unul dintre cei mai apreciați fundași laterali din Belgia. Abilitățile sale defensive solide, precum și viteza sa în atac, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În 2017, Castagne a fost transferat la clubul italian Atalanta, unde și-a continuat evoluția în Serie A. Aici a reușit să-și consolideze poziția ca unul dintre fundașii laterali de bază ai echipei și a avut o contribuție importantă la eforturile echipei în campionatul italian și în competițiile europene.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11