player-img

JUCATOR

Tijjani Reijnders

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
AC Milan
PICIOR
DREPT


banner

Despre Tijjani Reijnders

Tijjani Reijnders este un fotbalist olandez născut pe 9 iulie 1998 în Alkmaar, Țările de Jos. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș ofensiv și pentru creativitatea sa pe teren.

Reijnders și-a început cariera la academia de tineret a clubului olandez AZ Alkmaar, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri mijlocași din Olanda. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui AZ Alkmaar și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu AZ Alkmaar, Reijnders a reușit să-și consolideze reputația ca un mijlocaș ofensiv talentat și de încredere. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și capacitatea sa de a crea oportunități de gol, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În prezent, Reijnders continuă să-și dezvolte cariera și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Olanda și Europa pentru a vedea cum își va evolua jocul și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională a Olandei în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11