player-img

JUCATOR

Thomas Müller

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
34
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Bayern Munchen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Thomas Müller

Thomas Müller, născut pe 13 septembrie 1989 în Weilheim, Germania, este unul dintre cei mai emblematici și versatili fotbaliști germani ai generației sale. Joacă pentru Bayern München și echipa națională a Germaniei, fiind cunoscut pentru inteligența sa tactică, abilitatea de a găsi spații și capacitatea de a marca goluri importante.

Müller și-a început cariera la academia lui Bayern München, unde a progresat rapid prin rândurile echipelor de tineret. A debutat în prima echipă în 2008 și, de atunci, a devenit o figură centrală în succesul clubului. Performanțele sale constante și capacitatea de a se adapta la diverse roluri în atac i-au adus aprecieri pe plan internațional.

Un moment de cotitură în cariera sa a fost sezonul 2009-2010, când a devenit titular sub conducerea antrenorului Louis van Gaal. A marcat 13 goluri în Bundesliga și a fost un jucător cheie în campania echipei în Liga Campionilor, ajutând Bayern să ajungă în finală. De-a lungul carierei sale la Bayern, Müller a câștigat multiple titluri de Bundesliga, DFB-Pokal și Liga Campionilor, consolidându-și reputația de unul dintre cei mai de succes fotbaliști germani.

La nivel internațional, Müller a debutat pentru echipa națională a Germaniei în 2010 și a avut un impact imediat. La Cupa Mondială din 2010, a câștigat Gheata de Aur, fiind cel mai bun marcator al turneului, și a fost desemnat Cel mai bun tânăr jucător. A continuat să impresioneze la Cupa Mondială din 2014, unde a jucat un rol crucial în câștigarea titlului de către Germania, marcând cinci goluri și oferind pase decisive.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11