player-img

JUCATOR

Thomas Meunier

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
Trabzonspor
PICIOR
DREPT


banner

Despre Thomas Meunier

Thomas Meunier este un fotbalist belgian născut pe 12 septembrie 1991 în Sainte-Ode, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș dreapta și pentru viteza sa pe teren.

Meunier și-a început cariera la clubul belgian Virton, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Ulterior, a fost transferat la clubul belgian Club Brugge, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai talentați fundași dreapta din Belgia.

Cu Club Brugge, Meunier a câștigat mai multe trofee în Belgia și a reușit să atragă atenția cluburilor de top din Europa. În 2016, a fost transferat la clubul francez Paris Saint-Germain, unde și-a continuat evoluția sub îndrumarea unor antrenori de top.

Cu Paris Saint-Germain, Meunier a devenit unul dintre cei mai apreciați fundași dreapta din Ligue 1 și a avut o contribuție importantă la eforturile echipei în campionatul francez și în competițiile europene. Viteza sa, abilitățile sale tehnice și capacitatea sa de a susține atacul l-au făcut un jucător valoros pentru Paris Saint-Germain.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12