player-img

JUCATOR

Stuart Armstrong

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.83
ECHIPĂ
Southampton
PICIOR
DREPT


banner

Despre Stuart Armstrong

Stuart Armstrong este un fotbalist scoțian născut pe 30 martie 1992, cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș ofensiv și pentru capacitatea sa de a marca goluri și de a crea oportunități pentru coechipieri. A debutat pentru echipa națională de seniori a Scoției și a fost un jucător important în campionatele englez și scoțian.

Armstrong și-a început cariera la clubul Scoțian Dundee United, unde și-a făcut rapid un nume datorită abilităților sale tehnice și capacității de a-și impune ritmul în mijlocul terenului. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor mai mari, iar în 2015 a fost transferat la Celtic FC.

La Celtic, Armstrong a devenit un jucător de bază și unul dintre liderii echipei, contribuind cu goluri importante și asistând la succesul echipei în competițiile interne și europene. Este cunoscut pentru viteza sa, driblingurile sale letale și capacitatea sa de a-și folosi abilitățile tehnice pentru a-și depăși adversarii.

Transferul său ulterior la Southampton în Premier League a reprezentat o nouă etapă în cariera sa, oferindu-i oportunitatea de a evolua la un nivel și mai înalt și de a-și demonstra abilitățile în una dintre cele mai competitive ligi din lume. Cu o carieră bogată în performanțe și un talent incontestabil, Stuart Armstrong este văzut ca un mijlocaș ofensiv de top și un activ valoros pentru echipa națională a Scoției.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19