player-img

JUCATOR

Srdjan Babić

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Serbia
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.94
ECHIPĂ
Spartak Moscova
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Srdjan Babić

Srdjan Babić este un fotbalist sârb născut pe 22 aprilie 1996, în Banja Luka, Bosnia și Herțegovina. Joacă pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru înălțimea sa impresionantă, forța fizică și abilitățile sale de a respinge atacurile aeriene ale adversarilor. Babić și-a început cariera la echipa de tineret a FK Vojvodina, unde a debutat în fotbalul profesionist.

Performanțele sale solide la Vojvodina i-au adus un transfer la Real Sociedad B în Spania, unde a avut ocazia să-și îmbunătățească jocul și să se adapteze la un nou stil de fotbal. În 2017, Babić s-a transferat la Steaua Roșie Belgrad (Crvena Zvezda), unde a devenit rapid un jucător important pentru echipă, contribuind la multiple titluri de campion și participări în Liga Campionilor.

La Crvena Zvezda, Babić a impresionat prin capacitatea sa de a organiza defensiva și prin jocul său aerian dominant. Evoluțiile sale remarcabile au atras atenția echipelor internaționale, și în 2021, s-a transferat la Almeria în Segunda División din Spania, continuând să demonstreze că este un fundaș central de top.

Pe plan internațional, Srdjan Babić a reprezentat Serbia la diverse categorii de vârstă și a făcut parte din echipa națională de seniori. Cu o combinație de experiență și abilități fizice remarcabile, Babić este considerat un pilon al defensivei echipei sale și un jucător cu un mare potențial pentru viitorul fotbalului sârb.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11