player-img

JUCATOR

Silvan Widmer

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.83
ECHIPĂ
Mainz
PICIOR
DREPT


banner

Despre Silvan Widmer

Silvan Widmer, născut pe 5 martie 1993 în Elveția, este un fundaș dreapta versatil și energic, cunoscut pentru abilitățile sale defensive solide și pentru contribuțiile sale ofensive periculoase. Cu o carieră bogată în trofee și recunoaștere, Widmer este considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la FC Aarau, unde și-a făcut rapid un nume ca unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Elveția. Performanțele sale constante l-au adus subiectul interesului unor cluburi de top din țară.

Transferul său la Udinese în 2013 a reprezentat un pas important în cariera sa. Aici, Widmer și-a consolidat reputația ca un fundaș dreapta solid și disciplinat, contribuind la succesul echipei în Serie A și în competițiile europene.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Widmer este abilitatea sa de a combina apărarea solidă cu contribuțiile ofensive periculoase. Este cunoscut pentru viteza sa impresionantă și pentru capacitatea sa de a livra centrări precise și pase decisive în zona adversă.

Cu ambiția și determinarea sa, Widmer este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11