player-img

JUCATOR

Sebastian Kósa

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovacia
VÂRSTĂ
20
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
Spartak Trnava
PICIOR
DREPT


banner

Despre Sebastian Kósa

Sebastian Kósa, născut pe 11 ianuarie 2004 în Ungaria, este un talentat fundaș central care promite mult pentru viitorul fotbalului maghiar.

Kósa și-a început cariera la academia de tineret a clubului Győri ETO, unde a impresionat prin abilitățile sale defensive și maturitatea pe teren. La vârsta de 16 ani, a debutat pentru echipa de seniori a clubului, arătând un calm și o înțelegere a jocului rar întâlnite la jucătorii de vârsta lui. Stilul său de joc este caracterizat prin plasament excelent, abilități aeriene puternice și capacitatea de a iniția atacuri din apărare cu pase precise.

În 2021, Kósa a fost remarcat de mai multe cluburi europene și a fost transferat la echipa de tineret a lui MOL Fehérvár, unde și-a continuat dezvoltarea într-un mediu competitiv. De asemenea, a reprezentat Ungaria la diverse niveluri de tineret, fiind considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători din țară.

Cu o combinație de talent natural, etică de muncă solidă și dorință de a învăța, Sebastian Kósa este un nume de urmărit în fotbalul maghiar, având potențialul de a deveni un fundaș de top la nivel internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11