player-img

JUCATOR

Sandro Altunashvili

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Georgia
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.69
ECHIPĂ
Wolfsberg
PICIOR
DREPT


banner

Despre Sandro Altunashvili

Sandro Altunashvili este un fotbalist georgian născut pe 27 august 1996, care evoluează pe postul de fundaș lateral stânga sau mijlocaș stânga. Este cunoscut pentru viteza sa, abilitățile tehnice și contribuțiile sale la construcția jocului pe flancul stâng. Altunashvili și-a început cariera la clubul georgian Dinamo Tbilisi, unde și-a făcut un nume datorită evoluțiilor sale impresionante.

Transferul său la clubul ceh Slovan Liberec în 2016 a reprezentat o oportunitate de a evolua la un nivel mai înalt și de a-și demonstra abilitățile într-un campionat european. Aici, Altunashvili a devenit un jucător de bază pentru echipă, aducând stabilitate pe flancul stâng și contribuind la fazele ofensive și defensive ale jocului.

Performanțele sale constante l-au adus în atenția altor cluburi din Europa, iar transferul său la un club de top este o perspectivă reală în viitorul său fotbalistic. Cu o viteză remarcabilă, o tehnică solidă și o etică de muncă exemplară, Altunashvili este văzut ca unul dintre cei mai promițători jucători georgieni.

Pe plan internațional, Sandro Altunashvili a reprezentat Georgia la diverse categorii de vârstă și a fost convocat în echipa națională de seniori. Este un jucător important pentru viitorul fotbalului georgian și este așteptat să contribuie semnificativ la succesul echipei naționale în competițiile viitoare.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12