player-img

JUCATOR

Ryan Jack

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.82
ECHIPĂ
Rangers
PICIOR
DREPT


banner

Despre Ryan Jack

Ryan Jack este un fotbalist scoțian născut pe 27 februarie 1992, cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș defensiv și pentru prezența sa solidă în mijlocul terenului. A debutat pentru echipa națională de seniori a Scoției și a fost un jucător esențial în campionatele scoțian și englez.

Jack și-a început cariera la clubul scoțian Aberdeen, unde și-a făcut un nume datorită angajamentului său și calităților sale de lider. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în atenția cluburilor mai mari, iar în 2017 a fost transferat la Rangers FC.

La Rangers, Jack a devenit un element cheie în mijlocul terenului și unul dintre liderii echipei. Este cunoscut pentru capacitățile sale defensive solide, pentru distribuția precisă a mingii și pentru capacitatea sa de a controla ritmul jocului. De asemenea, este apreciat pentru angajamentul său și pentru contribuția sa la echipă.

Pe lângă evoluțiile sale la nivel de club, Ryan Jack a reprezentat Scoția la diverse categorii de vârstă și a fost convocat în echipa națională de seniori. Cu o carieră în continuă ascensiune și un rol important în mijlocul terenului, este văzut ca unul dintre mijlocașii defensivi de top din Scoția.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19