player-img

JUCATOR

Ryan Christie

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.78
ECHIPĂ
Bournemouth
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Ryan Christie

Ryan Christie este un fotbalist scoțian născut pe 22 februarie 1995 în Inverness, Scoția. Poziția sa principală este cea de mijlocaș ofensiv, însă poate juca și ca mijlocaș central sau chiar ca extremă. Christie este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, viziunea sa de joc și capacitatea de a marca goluri din poziții avansate.

Christie și-a început cariera la clubul scoțian Inverness Caledonian Thistle, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și a captat atenția prin evoluțiile sale promițătoare. În 2015, s-a transferat la Celtic FC, unul dintre cele mai mari cluburi din Scoția.

La Celtic, Christie și-a continuat ascensiunea și a devenit un element esențial al echipei, contribuind la câștigarea mai multor titluri de campion și trofee naționale. El este apreciat pentru versatilitatea sa și pentru capacitatea de a influența rezultatele meciurilor prin contribuții decisive.

Christie este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Scoției, având prezențe și contribuții importante la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași din Scoția și este urmărit cu atenție de către cluburi din întreaga Europă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11