player-img

JUCATOR

Ross McCrorie

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Bristol City
PICIOR
DREPT


banner

Despre Ross McCrorie

Ross McCrorie este un fotbalist scoțian talentat, născut pe 18 martie 1998, cunoscut pentru versatilitatea sa și capacitatea de a juca pe mai multe poziții, inclusiv ca fundaș central sau mijlocaș defensiv. A debutat pentru echipa națională de seniori a Scoției și a demonstrat un potențial impresionant în fotbalul profesionist.

McCrorie și-a început cariera la clubul Rangers FC, unde a fost promovat din academia de tineret în echipa de seniori. La Rangers, și-a câștigat locul în primul unsprezece și a devenit rapid un jucător de bază, datorită abilităților sale solide în defensivă și capacitatea sa de a distribui mingea în mod eficient.

Cu o construcție robustă și o inteligență fotbalistică remarcabilă, McCrorie este capabil să gestioneze presiunea și să ofere o prezență stabilă pe teren. Abilitățile sale în jocul aerian și capacitatea de a face intervenții decisive l-au făcut esențial în linia defensivă a echipei sale.

Pe lângă performanțele sale la nivel de club, McCrorie a reprezentat Scoția la diverse categorii de vârstă și a fost recunoscut ca unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști scoțieni. Cu o carieră în continuă ascensiune, este văzut ca un jucător cu un potențial considerabil și cu capacitatea de a se impune la niveluri tot mai înalte în fotbalul european.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19