player-img

JUCATOR

Romelu Lukaku

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
AS Roma
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Romelu Lukaku

Romelu Lukaku este un fotbalist belgian născut pe 13 mai 1993 în Antwerpen, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca atacant și pentru puterea sa fizică pe teren.

Lukaku și-a început cariera la clubul belgian RSC Anderlecht, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Belgia. În 2011, a fost transferat la clubul englez Chelsea, dar și-a petrecut mai mult timp sub formă de împrumut la alte cluburi pentru a-și câștiga experiența de joc.

Cu Everton și mai târziu cu Manchester United, Lukaku a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai buni atacanți din Premier League. Abilitățile sale impresionante de finalizare, precum și capacitatea sa de a câștiga duelurile aeriene, l-au făcut un jucător temut pentru orice apărare adversă.

În prezent, Lukaku evoluează pentru clubul italian Inter Milano, unde și-a continuat să-și arate calitățile și să-și aducă contribuția la echipa sa. De asemenea, este un membru important al echipei naționale a Belgiei și a reprezentat țara sa la mai multe turnee internaționale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11