player-img

JUCATOR

Robin Le Normand

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Real Sociedad
PICIOR
DREPT


banner

Despre Robin Le Normand

Robin Le Normand este un fotbalist francez în vârstă de 25 de ani, născut pe 19 septembrie 1996 în La Rochelle, Franța. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru forța sa fizică, pentru agresivitatea sa în apărare și pentru capacitatea sa de a construi jocul de la spate.

Le Normand și-a început cariera la tineretul clubului francez Paris Saint-Germain, dar a fost transferat la clubul spaniol Real Sociedad în 2016. Aici și-a dezvoltat abilitățile și și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2017. Performanțele sale constante l-au transformat rapid într-un jucător de bază pentru echipă.

La Real Sociedad, Le Normand a devenit cunoscut pentru angajamentul său în teren și pentru abilitatea sa de a contracara atacurile adverse. El este apreciat pentru capacitatea sa de a gestiona presiunea și pentru modul său agresiv de a aborda duelurile cu atacanții adversari.

Le Normand este unul dintre jucătorii cheie ai Real Sociedad și este urmărit cu atenție de către cluburile de top din Europa. Deși nu a reușit să se impună încă în echipa națională a Franței, este considerat un fundaș central cu potențial și este admirat pentru determinarea sa pe teren.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11