player-img

JUCATOR

Robin Hranac

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Viktoria Plzen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Robin Hranac

Robin Hranáč este un fotbalist ceh în vârstă de 22 de ani, născut pe 6 mai 1999 în Hranice, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș defensiv și este cunoscut pentru abilitățile sale tactice, viziunea de joc și abilitatea de a recupera mingea în mijlocul terenului.

Hranáč și-a început cariera la clubul ceh Baník Ostrava, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a dezvoltat abilitățile sub îndrumarea antrenorilor de top. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor din străinătate, iar în 2019, s-a transferat la clubul belgian Royal Antwerp FC.

Aici, el și-a continuat ascensiunea și a devenit un element esențial al mijlocului de teren al echipei. Hranáč este apreciat pentru abilitățile sale defensive solide, pentru capacitatea sa de a distribui mingea și pentru calitățile sale de lider pe teren.

Este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași defensivi din Cehia și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11