player-img

JUCATOR

Robert Andrich

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
Germania
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș..
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Bayer Le..
Bayer Leverkusen
PICIOR
DREPT


Despre Robert Andrich

Robert Andrich, născut pe 22 septembrie 1994 în Potsdam, Germania, este un mijlocaș german cunoscut pentru abilitățile sale defensive, forța fizică și determinarea pe teren. În prezent, joacă pentru Bayer Leverkusen în Bundesliga, unde a devenit un jucător esențial pentru echipa sa.

Andrich și-a început cariera de junior la Hertha Berlin, unde a petrecut mai mulți ani dezvoltându-și abilitățile. Deși nu a reușit să se impună în prima echipă a Hertha, a acumulat experiență valoroasă la echipele de tineret. În 2015, a fost transferat la Dynamo Dresden în 3. Liga, unde a avut ocazia să joace regulat și să-și demonstreze valoarea.

După un sezon solid la Dresden, Andrich a continuat să-și construiască cariera în ligile inferioare ale fotbalului german, jucând pentru Wehen Wiesbaden și apoi pentru Heidenheim. La Heidenheim, în 2. Bundesliga, a devenit un jucător de bază, impresionând prin consistența și abilitățile sale defensive. Performanțele sale l-au adus în atenția cluburilor din Bundesliga, iar în 2019 a semnat cu Union Berlin.

La Union Berlin, Andrich a avut un impact imediat. A fost unul dintre jucătorii cheie în sezonul 2019-2020, contribuind la menținerea echipei în Bundesliga. A continuat să impresioneze prin jocul său solid și determinarea sa, devenind rapid un favorit al fanilor. În 2021, a făcut pasul către un club de top, semnând cu Bayer Leverkusen.

La Leverkusen, Andrich a continuat să evolueze la un nivel înalt. Este cunoscut pentru abilitatea sa de a recupera mingea, pasele precise și aportul său defensiv. Este un jucător care nu evită duelurile fizice și este adesea văzut ca un lider pe teren.

Deși nu a avut multe apariții pentru echipa națională a Germaniei, Andrich a demonstrat că poate fi un jucător de încredere la cel mai înalt nivel. Munca sa asiduă și dedicarea îl fac un exemplu pentru tinerii jucători.

În concluzie, Robert Andrich este un mijlocaș defensiv de încredere, cu o carieră solidă în Bundesliga. Determinarea, forța fizică și abilitățile sale defensive îl fac un jucător valoros pentru orice echipă, iar evoluțiile sale la Bayer Leverkusen subliniază importanța sa pe teren.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96.64
Câștigate
53
Pierdute
25
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+67.7
Câștigate
18
Pierdute
8