player-img

JUCATOR

Renato Steffen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.70
ECHIPĂ
Lugano
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Renato Steffen

Renato Steffen, născut pe 3 noiembrie 1991 în Elveția, este un atacant talentat și rapid, cunoscut pentru viteza sa și pentru instinctul său în fața porții. Cu o carieră solidă și recunoaștere internațională, Steffen este considerat unul dintre cei mai periculoși atacanți ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la FC Thun, unde și-a demonstrat rapid potențialul și și-a câștigat un loc în echipa principală. Performanțele sale remarcabile l-au adus în atenția cluburilor de top din Elveția și din Europa.

Transferul său la VfL Wolfsburg în 2018 a marcat un pas important în cariera sa. Aici, Steffen a avut ocazia să concureze la cel mai înalt nivel și să-și dezvolte abilitățile sub îndrumarea unor antrenori experimentați.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Steffen este viteza sa impresionantă și capacitatea sa de a pătrunde defensiva adversă. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a marca goluri spectaculoase și pentru instinctul său în fața porții.

Cu ambiția și determinarea sa, Steffen este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12