player-img

JUCATOR

Remo Freuler

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.80
ECHIPĂ
Bologna
PICIOR
DREPT


banner

Despre Remo Freuler

Remo Freuler, născut pe 15 aprilie 1992 în Elveția, este un mijlocaș dinamic și incansabil cunoscut pentru energia sa neobosită și pentru abilitățile sale tehnice. Cu o carieră solidă și recunoaștere internațională, Freuler este considerat unul dintre cei mai de încredere mijlocași centrali ai generației sale.

Debutul său în fotbalul profesionist a avut loc la FC Winterthur, unde și-a demonstrat rapid potențialul și și-a câștigat un loc în echipa principală. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor de top din Elveția și din Europa.

Transferul său la Atalanta în 2016 a marcat un pas important în cariera sa. Aici, Freuler a avut ocazia să concureze la cel mai înalt nivel și să-și dezvolte abilitățile sub îndrumarea unor antrenori de elită.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului lui Freuler este abilitatea sa de a acoperi terenul și de a recupera mingea în mod eficient. Este cunoscut pentru sacrificiul său pentru echipă și pentru capacitatea sa de a menține ritmul de joc.

Cu ambiția și determinarea sa, Freuler este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să-și consolideze statutul în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12