player-img

JUCATOR

Przemyslaw Frankowski

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Polonia
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.75
ECHIPĂ
Lens
PICIOR
DREPT


banner

Despre Przemyslaw Frankowski

Przemysław Frankowski este un fotbalist polonez născut pe 12 mai 1995, care joacă pe postul de mijlocaș sau extremă. Este cunoscut pentru viteza sa, driblingurile sale și capacitatea sa de a crea oportunități de gol pentru echipa sa. A debutat la seniori la Wisła Kraków și a fost apreciat pentru abilitățile sale tehnice și pentru contribuția sa la echipă.

Transferul său la Chicago Fire în Major League Soccer (MLS) în 2019 a reprezentat o oportunitate de a evolua la un nivel internațional și de a-și demonstra abilitățile într-un mediu competitiv diferit. La Chicago Fire, Frankowski și-a adus contribuția la echipă și a fost unul dintre jucătorii de bază ai formației.

Pe plan internațional, Frankowski a reprezentat Polonia la diverse categorii de vârstă și a fost convocat în echipa națională de seniori. Cu o carieră în continuă ascensiune și o serie de succese la nivel de club și de țară, Przemysław Frankowski este unul dintre jucătorii importanți ai fotbalului polonez și este așteptat să continue să-și aducă contribuția la succesul echipelor sale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11