player-img

JUCATOR

Phil Foden

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.71
ECHIPĂ
Manchester City
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Phil Foden

Phil Foden este un fotbalist englez născut pe 28 mai 2000 în Stockport, Anglia. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este cunoscut pentru driblingul său agil, pentru tehnica sa deosebită și pentru creativitatea sa în atac.

Foden și-a început cariera la academie la clubul Manchester City și și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2017. A devenit rapid un jucător cheie pentru Manchester City și a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați mijlocași din lume.

Este apreciat pentru capacitatea sa de a pătrunde în apărarea adversă, pentru pasările precise și pentru abilitățile sale în finalizare. A fost un factor crucial în multiplele succese ale lui Manchester City, inclusiv în câștigarea titlului Premier League și a Ligii Campionilor.

Foden este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost parte a echipei care a ajuns în finala Campionatului European din 2020 și este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași englezi ai generației sale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12