player-img

JUCATOR

Peter Szappanos

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Ungaria
VÂRSTĂ
33
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.94
ECHIPĂ
Paksi
PICIOR
DREPT


banner

Despre Peter Szappanos

Peter Szappanos este un fotbalist maghiar născut pe 14 noiembrie 1991. Joacă pe postul de portar și este cunoscut pentru reflexele sale rapide, abilitățile de plasament și calmul său în fața porții. Szappanos și-a început cariera la echipa de tineret a clubului Diósgyőri VTK, unde a fost remarcat pentru calitățile sale de portar.

A debutat la echipa de seniori a lui Diósgyőri VTK și, după mai multe sezoane în care a evoluat constant, s-a transferat la echipe precum Zalaegerszegi TE și Mezőkövesdi SE, unde a continuat să își dezvolte abilitățile și să acumuleze experiență. La Mezőkövesdi SE, Szappanos a devenit un jucător esențial, contribuind la succesul echipei în campionatul intern.

Performanțele sale constante și abilitatea de a efectua intervenții decisive i-au adus convocări la echipa națională a Ungariei, unde a avut ocazia să se confrunte cu cei mai buni jucători din lume. Cu o combinație de experiență și calități fizice remarcabile, Szappanos este apreciat pentru contribuția sa la echipele la care a jucat.

Pe plan internațional, Peter Szappanos a reprezentat Ungaria la nivel de echipe naționale de tineret și a făcut parte din lotul echipei naționale de seniori. Cu o carieră marcată de profesionalism și performanțe notabile, Szappanos este considerat unul dintre cei mai buni portari din fotbalul maghiar, având potențialul de a-și continua ascensiunea și de a contribui la succesul echipei naționale în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11