player-img

JUCATOR

Petar Ratkov

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Serbia
VÂRSTĂ
20
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.93
ECHIPĂ
RB Salzburg
PICIOR
DREPT


banner

Despre Petar Ratkov

Petar Ratkov este un tânăr fotbalist sârb născut pe 18 februarie 2003. Joacă pe postul de atacant și este cunoscut pentru instinctul său de golgheter, abilitățile fizice și capacitatea de a se poziționa excelent în fața porții. Ratkov și-a început cariera la echipa de tineret a clubului FK TSC Bačka Topola, unde a demonstrat rapid un talent natural pentru fotbal.

A debutat la echipa de seniori a lui TSC Bačka Topola la o vârstă foarte tânără, devenind unul dintre cei mai promițători jucători ai echipei. Ratkov s-a evidențiat prin capacitatea sa de a marca goluri importante și prin jocul său aerian excelent, atrăgând atenția echipelor din ligile superioare.

În sezonul 2022-2023, Ratkov a continuat să își consolideze poziția de atacant de top în campionatul Serbiei, contribuind la succesul echipei sale cu goluri și pase decisive. Performanțele sale au atras atenția selecționerilor echipelor naționale de tineret, fiind convocat pentru a reprezenta Serbia la diverse turnee și competiții internaționale.

Pe plan internațional, Petar Ratkov a avut ocazia să joace pentru echipele naționale de tineret ale Serbiei, unde a continuat să impresioneze prin abilitățile sale de finalizare și prin maturitatea sa în joc. Cu o carieră în plină ascensiune și un potențial enorm, Ratkov este văzut ca unul dintre viitorii mari atacanți ai fotbalului sârb, având toate calitățile necesare pentru a reuși atât la nivel de club, cât și la echipa națională.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11