player-img

JUCATOR

Pedro Neto

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Portugalia
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.72
ECHIPĂ
Wolverhampton
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Pedro Neto

Pedro Neto este un fotbalist portughez născut pe 9 martie 2000, în Viana do Castelo, Portugalia. Joacă pe postul de extremă și este cunoscut pentru viteza sa, tehnica rafinată și capacitatea de a crea ocazii de gol. Neto și-a început cariera la academia de tineret a clubului SC Braga, unde a debutat la echipa de seniori în 2017.

În 2017, la doar 17 ani, Neto a fost împrumutat la Lazio în Serie A, unde a avut ocazia să joace într-unul dintre cele mai competitive campionate din lume. Experiența în Italia l-a ajutat să se dezvolte ca jucător și să își îmbunătățească abilitățile tehnice și tactice. În 2019, Pedro Neto s-a transferat la Wolverhampton Wanderers în Premier League, unde a continuat să impresioneze prin performanțele sale.

La Wolverhampton, Neto a devenit rapid un jucător esențial, cunoscut pentru driblingurile sale spectaculoase, pasele precise și capacitatea de a finaliza atacurile cu goluri spectaculoase. Evoluțiile sale constante și impresionante l-au făcut unul dintre cei mai apreciați tineri jucători din Premier League, atrăgând atenția unor cluburi de top din Europa.

Pe plan internațional, Pedro Neto a reprezentat Portugalia la toate categoriile de vârstă și a debutat la echipa națională de seniori în 2020. Cu abilitățile sale tehnice și creativitatea pe teren, Neto a devenit un jucător important pentru naționala portugheză, contribuind la succesul echipei în diverse competiții internaționale.

Cu o carieră strălucitoare în față și un talent incontestabil, Pedro Neto este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lume. Determinarea sa și dorința de a se perfecționa constant îl fac un jucător de urmărit, având potențialul de a deveni un star la nivel mondial atât la nivel de club, cât și la echipa națională a Portugaliei.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11