player-img

JUCATOR

Pedri

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
21
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.74
ECHIPĂ
FC Barcelona
PICIOR
DREPT


banner

Despre Pedri

Pedri, pe numele său complet Pedro González López, este un fotbalist spaniol născut pe 25 noiembrie 2002, care joacă pe postul de mijlocaș ofensiv sau extremă. Este considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Spania și a captat atenția lumii fotbalistice prin evoluțiile sale impresionante la nivel de club și de țară.

Pedri și-a început cariera la echipa de tineret a lui Las Palmas, unde și-a demonstrat abilitățile tehnice remarcabile și inteligența fotbalistică. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în atenția cluburilor de top, iar în 2020 a fost transferat la FC Barcelona.

La Barcelona, Pedri și-a continuat progresul și a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei. Este cunoscut pentru controlul excelent al mingii, viziunea de joc și capacitatea sa de a crea oportunități pentru coechipieri. Deși este încă la începutul carierei sale, este deja privit ca unul dintre cei mai talentați mijlocași din lume.

Pe lângă evoluțiile sale la nivel de club, Pedri a reprezentat Spania la diverse categorii de vârstă și a fost convocat în echipa națională de seniori. Cu un potențial imens și o etică de muncă exemplară, este văzut ca unul dintre viitorii lideri ai fotbalului spaniol și mondial.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11