player-img

JUCATOR

Pavel Sulc

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.77
ECHIPĂ
Viktoria Plzen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Pavel Sulc

Pavel Šulc este un fotbalist ceh în vârstă de 24 de ani, născut pe 2 aprilie 1997 în Plzeň, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș defensiv și este cunoscut pentru agresivitatea sa în teren, pentru capacitățile sale fizice și pentru capacitatea sa de a recupera mingea în mijlocul terenului.

Šulc și-a început cariera la clubul ceh Viktoria Plzeň, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a dezvoltat abilitățile sub îndrumarea antrenorilor de top. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în echipa de seniori a lui Viktoria Plzeň, unde a devenit un element esențial al mijlocului de teren.

În 2020, Šulc a fost transferat la clubul ceh Sparta Praga, unde și-a continuat evoluția. Aici, el a avut oportunitatea de a juca în Liga Europa și de a concura la nivelul european. Šulc este apreciat pentru abilitățile sale defensive, pentru capacitatea sa de a marca și pentru profesionalismul său pe teren.

Este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași defensivi din Cehia și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19