player-img

JUCATOR

Patrik Schick

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
Bayer Leverkusen
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Patrik Schick

Patrik Schick este un fotbalist ceh în vârstă de 26 de ani, născut pe 24 ianuarie 1996 în Praha, Cehia. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru înălțimea sa impresionantă, puterea sa fizică și pentru abilitățile sale de marcator.

Schick și-a început cariera la clubul ceh Sparta Praga, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat potențialul în fața porții. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în atenția cluburilor europene mai mari, iar în 2016, s-a transferat la clubul italian Sampdoria.

La Sampdoria, Schick și-a continuat ascensiunea și a devenit unul dintre cei mai căutați atacanți tineri din Europa. În 2017, el a fost transferat la clubul german RB Leipzig, unde și-a consolidat statutul său ca unul dintre cei mai buni atacanți din Bundesliga. Schick este apreciat pentru abilitatea sa de a marca goluri din diferite poziții și pentru capacitatea sa de a crea oportunități de gol pentru colegii săi.

El este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați atacanți ai Cehiei și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19