player-img

JUCATOR

Patrick Wimmer

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Austria
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.82
ECHIPĂ
Wolfsburg
PICIOR
DREPT


banner

Despre Patrick Wimmer

Patrick Wimmer este un fotbalist austriac născut pe 14 aprilie 1999 în Linz, Austria. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru forța sa fizică, abilitățile sale defensive și pentru capacitatea sa de a anticipa mișcările adversarilor.

Wimmer și-a început cariera la cluburile de juniori din Austria, iar apoi a evoluat la echipa de tineret a lui LASK Linz. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a fost promovat la echipa principală a clubului.

Cu LASK Linz, Wimmer a reușit să-și facă loc în echipa principală și să-și arate calitățile ca fundaș central. Abilitățile sale de a bloca șuturile, capacitatea sa de a relua jocul și de a anticipa mișcările adversarilor l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

Wimmer este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Austriei la nivel de tineret și a avut prezențe și contribuții la acest nivel. Este considerat unul dintre cei mai promițători fundași centrali din Austria și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11