player-img

JUCATOR

Patrick Pentz

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Austria
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.83
ECHIPĂ
Brondby
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Patrick Pentz

Patrick Pentz este un fotbalist austriac născut pe 25 mai 1996 în Viena, Austria. El evoluează pe postul de portar și este cunoscut pentru reflexele sale rapide și abilitățile sale în blocarea șuturilor adversarilor.

Pentz și-a început cariera la clubul austriac Rapid Viena, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri portari din Austria. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Rapid Viena și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Rapid Viena, Pentz a reușit să-și consolideze reputația ca un portar solid și de încredere. Performanțele sale l-au propulsat în atenția echipei naționale a Austriei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel.

Pentz este considerat unul dintre cei mai buni portari din Austria și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa pentru a vedea cum își va evolua jocul și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la nivel internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12