player-img

JUCATOR

Orel Mangala

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.78
ECHIPĂ
Lyon
PICIOR
DREPT


banner

Despre Orel Mangala

Orel Mangala este un fotbalist belgian născut pe 18 ianuarie 1998 în Kinshasa, Republica Democrată Congo. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș defensiv și pentru experiența sa în fotbalul european.

Mangala și-a început cariera la clubul belgian RSC Anderlecht, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri mijlocași din Belgia. Ulterior, a fost transferat la clubul german VfB Stuttgart, unde și-a continuat evoluția în Bundesliga.

Cu VfB Stuttgart, Mangala a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați mijlocași defensivi din Europa. Abilitățile sale defensive solide, precum și capacitatea sa de a distribui mingea, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În prezent, Mangala continuă să evolueze pentru VfB Stuttgart și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa pentru a vedea cum își va dezvolta cariera și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională belgiană în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19