player-img

JUCATOR

Ondrej Lingr

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.75
ECHIPĂ
Feyenoord
PICIOR
DREPT


banner

Despre Ondrej Lingr

Ondřej Lingr este un fotbalist ceh în vârstă de 23 de ani, născut pe 3 august 1998 în Zlín, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a oferi pase decisive.

Lingr și-a început cariera la clubul ceh Fastav Zlín, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat talentul în mijlocul terenului. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în echipa de seniori a lui Fastav Zlín, unde a devenit un jucător important.

În 2021, Lingr a fost transferat la clubul ceh Slavia Praga, unde și-a continuat evoluția. Aici, el a avut oportunitatea de a juca în Liga Campionilor și de a se confrunta cu adversari de top din Europa. Lingr este apreciat pentru abilitatea sa de a crea oportunități de gol pentru colegii săi, pentru driblingul său agil și pentru calitățile sale de marcator.

El este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale de tineret. Este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași ofensivi din Cehia și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11