player-img

JUCATOR

Oliver Baumann

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
33
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Hoffenheim
PICIOR
DREPT


banner

Despre Oliver Baumann

Oliver Baumann este un portar german născut pe 2 iunie 1990, în Breisach, Germania. Este cunoscut pentru cariera sa solidă în Bundesliga, unde joacă în prezent pentru TSG Hoffenheim.

Baumann și-a început cariera la academia de tineret a SC Freiburg și a debutat la echipa mare în 2009. A devenit rapid titular datorită intervențiilor sale sigure și constanței pe teren. Baumann este apreciat pentru reflexele sale rapide, jocul aerian solid și capacitatea de a organiza defensiva.

În 2014, Baumann a fost transferat la TSG Hoffenheim, unde a continuat să fie unul dintre cei mai constanți portari din Bundesliga. Performanțele sale au fost esențiale pentru Hoffenheim, ajutând echipa să obțină locuri bune în campionat și să participe în competițiile europene.

Deși Baumann nu a avut multe apariții la echipa națională a Germaniei, concurența fiind extrem de dură, el a fost adesea menționat ca un portar de încredere și talentat. Consistența sa în Bundesliga i-a adus respectul și recunoașterea în lumea fotbalului german.

În concluzie, Marc-André ter Stegen, Bernd Leno și Oliver Baumann sunt trei portari germani remarcabili, fiecare având un impact semnificativ în carierele lor la cluburi și pe plan internațional. Abilitățile și performanțele lor au făcut ca numele lor să fie asociate cu excelența între buturi.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11