player-img

JUCATOR

Okay Yokuşlu

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Turcia
VÂRSTĂ
30
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
West Bromwich Albion
PICIOR
DREPT


banner

Despre Okay Yokuşlu

Okay Yokuşlu, născut pe 9 martie 1994 în Izmir, Turcia, este un mijlocaș defensiv robust, cunoscut pentru abilitățile sale de a recupera mingi și de a proteja apărarea. Yokuşlu și-a început cariera la academia de tineret a lui Altay Izmir, debutând pentru prima echipă la doar 16 ani.

În 2011, a semnat cu Kayserispor, unde și-a continuat dezvoltarea și a devenit un jucător esențial pentru echipă. Performanțele sale au atras atenția cluburilor mai mari, iar în 2015, s-a transferat la Trabzonspor. La Trabzonspor, Yokuşlu și-a consolidat reputația de mijlocaș defensiv de încredere, cunoscut pentru tăria sa fizică, abilitățile de interceptare și capacitatea de a lansa contraatacuri rapide.

În 2018, a făcut pasul către fotbalul european, semnând cu Celta Vigo în La Liga, Spania. La Celta, Yokuşlu a continuat să impresioneze prin consistența și versatilitatea sa. În 2021, a fost împrumutat la West Bromwich Albion în Premier League, unde a avut ocazia să joace într-unul dintre cele mai competitive campionate din lume.

Pe plan internațional, Yokuşlu a reprezentat Turcia la toate nivelurile de tineret și a devenit un membru de bază al echipei naționale de seniori, contribuind la campaniile de calificare pentru turneele majore. Okay Yokuşlu este apreciat pentru profesionalismul său, abilitatea de a domina mijlocul terenului și contribuțiile sale esențiale atât în defensivă cât și în ofensivă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11