player-img

JUCATOR

Norbert Gyömber

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovacia
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Salernitana
PICIOR
DREPT


banner

Despre Norbert Gyömber

Norbert Gyömber, născut pe 3 iulie 1992 în Revúca, Slovacia, este un fundaș versatil, capabil să joace atât ca fundaș central cât și ca mijlocaș defensiv.

Și-a început cariera la academia FK Dukla Banská Bystrica, debutând pentru prima echipă în 2011. Performanțele solide l-au propulsat rapid în atenția cluburilor din străinătate, iar în 2013 a semnat cu Catania în Serie A, Italia. Gyömber este cunoscut pentru determinarea sa, abilitățile defensive puternice și capacitatea de a citi jocul adversarilor.

După o perioadă la Catania, s-a transferat la AS Roma în 2015, unde a avut ocazia să joace în unul dintre cele mai competitive campionate din lume. În ciuda dificultăților de a se impune ca titular la Roma, a câștigat experiență valoroasă care l-a ajutat în cariera ulterioară. Gyömber a avut, de asemenea, o carieră internațională solidă, reprezentând Slovacia la diverse niveluri și jucând un rol important în echipa națională de seniori.

În 2018, s-a transferat la US Salernitana, contribuind semnificativ la promovarea echipei în Serie A. Norbert Gyömber este apreciat pentru profesionalismul său, adaptabilitatea pe teren și abilitatea de a performa sub presiune, fiind un jucător esențial pentru clubul său și echipa națională.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12