player-img

JUCATOR

Niklas Hedl

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Austria
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Rapid Viena
PICIOR
DREPT


banner

Despre Niklas Hedl

Niklas Hedl, născut pe 17 martie 2001, este un portar austriac promițător, cunoscut pentru reflexele sale rapide și abilitățile de comandă în apărare.

A început cariera la academia clubului Rapid Viena, unul dintre cele mai mari cluburi din Austria. Hedl și-a făcut debutul la echipa mare în sezonul 2020-2021 și a impresionat imediat prin siguranța sa între buturi și calmul cu care gestionează situațiile de presiune. La doar 19 ani, a devenit titularul incontestabil al echipei, contribuind semnificativ la parcursul echipei în campionat și în competițiile europene.

De asemenea, Hedl a fost selecționat pentru echipele de tineret ale Austriei, unde a continuat să arate calități de lider și potențialul de a deveni un portar de top. Este recunoscut pentru abilitatea sa de a anticipa șuturile și de a-și organiza apărarea, făcându-l unul dintre cei mai promițători tineri portari din Europa.

Hedl este văzut ca un succesor natural al portarilor de top din fotbalul austriac și are toate șansele să devină un nume important în anii ce vor urma.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11