player-img

JUCATOR

N'Golo Kante

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Franța
VÂRSTĂ
33
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.71
ECHIPĂ
Al-Ittihad
PICIOR
DREPT


banner

Despre N'Golo Kante

N'Golo Kanté, născut pe 29 martie 1991 în Paris, Franța, este un mijlocaș defensiv recunoscut pentru abilitatea sa extraordinară de a recupera mingea, rezistența fizică și inteligența tactică. De origine maliană, Kanté și-a început cariera la Boulogne, un club din liga inferioară a Franței, unde a debutat la echipa de seniori în 2012.

Transferul său la SM Caen în 2013 a marcat începutul ascensiunii sale. Performanțele remarcabile în Ligue 2 și ulterior în Ligue 1 au atras atenția cluburilor mari. În 2015, Kanté a fost achiziționat de Leicester City în Premier League, unde a avut un impact imediat. Contribuția sa la mijlocul terenului a fost esențială pentru câștigarea surprinzătoare a titlului de campioană a Angliei în sezonul 2015-2016, fiind recunoscut drept unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din lume.

În 2016, Kanté a fost transferat la Chelsea, unde și-a continuat cariera de succes. La Chelsea, a câștigat titlul de campion al Premier League, FA Cup, Liga Campionilor UEFA și Europa League, consolidându-și statutul de jucător esențial. Este cunoscut pentru etica sa de muncă, capacitatea de a acoperi mult teren și de a efectua recuperări cruciale, ceea ce îl face indispensabil în echipa sa.

Pe plan internațional, N'Golo Kanté a debutat pentru echipa națională a Franței în 2016 și a fost un component cheie al echipei care a câștigat Campionatul Mondial în 2018. Performanțele sale constante și capacitatea de a domina mijlocul terenului l-au transformat într-unul dintre cei mai respectați mijlocași defensivi din fotbalul mondial.

Cu o carieră plină de succese și o reputație de jucător umil și dedicat, N'Golo Kanté rămâne unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume, fiind un exemplu de profesionalism și excelență pe teren.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11