player-img

JUCATOR

Nemanja Stojić

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Serbia
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Backa Topola
PICIOR
DREPT


banner

Despre Nemanja Stojić

Nemanja Stojić este un fotbalist sârb născut pe 21 martie 1997. Joacă pe postul de fundaș și este cunoscut pentru robustetea sa și abilitățile defensive solide. Stojić și-a început cariera la echipa de tineret a FK Partizan, una dintre cele mai renumite academii de fotbal din Serbia, unde a evoluat în echipele de juniori și a făcut trecerea la echipa de seniori.

La FK Partizan, Stojić a avut ocazia să-și demonstreze valoarea, devenind un jucător de bază în defensiva echipei. Performanțele sale constante și capacitatea de a respinge atacurile adversarilor l-au făcut remarcat atât în campionatul intern, cât și în competițiile europene în care Partizan a fost implicată.

Pe plan internațional, Stojić a fost convocat la echipele naționale de tineret ale Serbiei, unde a avut ocazia să joace împotriva unor adversari puternici și să-și dezvolte abilitățile. Cu o atitudine profesionistă și o dorință constantă de a se perfecționa, Stojić este considerat unul dintre tinerii promițători ai fotbalului sârb, având potențialul de a deveni un jucător de referință pentru echipa națională în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12