player-img

JUCATOR

Nemanja Gudelj

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Serbia
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
FC Sevilia
PICIOR
DREPT


banner

Despre Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj este un fotbalist sârb născut pe 16 noiembrie 1991, în Belgrad, Serbia. Joacă pe postul de mijlocaș defensiv și este cunoscut pentru versatilitatea sa și abilitățile sale tehnice. Gudelj și-a început cariera profesională la NAC Breda, un club din Olanda, unde a impresionat prin constanța și calitățile sale de lider.

În 2013, Gudelj s-a transferat la AZ Alkmaar, unde a continuat să se dezvolte ca jucător, contribuind semnificativ la performanțele echipei în Eredivisie și în competițiile europene. Datorită evoluțiilor sale remarcabile, a atras atenția echipei Ajax Amsterdam, unde a jucat timp de două sezoane înainte de a se transfera în China, la Tianjin Teda.

După o experiență în Asia, Gudelj a revenit în Europa, semnând cu Sporting CP din Portugalia, iar ulterior s-a alăturat echipei Sevilla FC din La Liga. La Sevilla, el a devenit un jucător esențial, contribuind la câștigarea Europa League în sezonul 2019-2020. Stilul său de joc, care combină forța fizică cu o bună viziune a jocului și abilitatea de a recupera mingi, îl face un mijlocaș defensiv complet.

Pe plan internațional, Nemanja Gudelj este un membru important al echipei naționale a Serbiei, pentru care a debutat în 2014. A participat la mai multe campanii de calificare și turnee internaționale, fiind un jucător de încredere în linia de mijloc a echipei. Cu o carieră diversă și bogată, Gudelj este respectat pentru profesionalismul său și capacitatea de a se adapta la diferite stiluri de joc și campionate.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19