player-img

JUCATOR

Mojmir Chytil

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Slavia Praga
PICIOR
DREPT


banner

Despre Mojmir Chytil

Mojmir Chytil este un fotbalist ceh în vârstă de 23 de ani, născut pe 12 martie 1999 în Brno, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a crea oportunități pentru colegii săi.

Chytil și-a început cariera la clubul ceh Zbrojovka Brno, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat potențialul în diversele echipe de tineret ale clubului. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în echipa de seniori a lui Zbrojovka Brno, unde a devenit un jucător de bază.

În 2021, Chytil a fost transferat la clubul ceh Sparta Praga, unde și-a continuat evoluția. Aici, el a avut oportunitatea de a juca în Liga Campionilor și de a se confrunta cu adversari de top din Europa. Chytil este apreciat pentru versatilitatea sa în teren, putând juca atât pe postul de mijlocaș central, cât și pe cel de mijlocaș ofensiv.

Este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale de tineret. Este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași din Cehia și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11